las Vegas
Las Vegas, geweldig
De reis begon om 10.00u we hebben nog lekker op ons gemak ontbeten in L.A. de koffers weer dicht gedaan en in onze auto geladen. We hadden de avond ervoor even een walmart adres opgeslagen in de tomtom om daar water, aftersunen andere dingen in te slaan, na een half uurtje komen in een nettere wijk van L.A. en daar net langs de snelweg ligt een walmart je kunt er niet omheen het is een winkelcentrum in 1 winkel. Gelukkig vonden we alles zeer snel alleen dan beslissen wat voor koekjes en knabbels mee te nemen duurt wat langer ik heb nog even bij de schoen afdeling gekeken, maar me ingehouden.
Verder door naar Las Vegas, we hebben besloten om de hooverdam te laten wachten tot de uittocht uit las vegas aangezien we dan door het plaatsje moeten waar hij bij staat.
De afslag voor de outlet die we hadden gevondenis wegens wegwerkzaamheden afgesloten en aangezien we file hadden vanwege een behoorlijke crash was het toch 15.30 voor we in las vegas aan kwamen. Daar naar onze suite en even bijkomen van de reis en natuurlijk de kamer bekijken. en toen het hotel verkennen. Verdwalen is hier absoluut niet moeilijk, veel verdiepingen en leuke winkeltjes en restaurantjes. we komen langs een ticketstand voor shows en dergelijken even kijken blijkt er voor de circ de soleils geen korting mogelijk, balen maar er draait ook een phantom of the opera in ons eigen hotel. Dus maar kaartjes gekocht voor de zelfde avond om 19.00u wij verder in het hotel rondgezworven tot het tijd was voor de show. De man die ons naar de plaatsen wees zei al 'you brave souls'echt we konden als we hadden gewild de kroon luchter zo aan raken. de rest van de show was in 1 woord geweldig.
Toen eindelijk naar buiten om de andere hotels te bekijken en we troffen het de vulkaan van de mirage barste op dat moment uit en we hadden best goed zicht erop. vervolgens zitten we ook in de buurt van treasure island daar naar toe gelopen volgende show over een half uur dan maar wachten en we hadden voor een groot gedeelte van de show goed zicht en mooie foto's kunnen maken. Daarna was het toch weer 23.00u en redelijk aan de vermoeide kant zijn we terug naar het hotel gegaan om daar nog wat te drinken en naar bed te gaan
Aangezien we hier voor internet moeten betalen shrijf ik nu pas het verslag het gaat per 24uur en nu kan ik vanavond of morgenvroeg nog verslag uit brengen over dag 2 in Las Vegas. Op de planning vandaag staat een stuk van de strip lopen richting in ieder geval de m&m store en alle hotels er tussenin.
Niet doen Marieke, hij is geweldig die M&M-store. Dadelijk kom je er niet meer weg.
Ons pap wil graag een foto van de auto zien.
Ik ben blij dat jullie zo genieten. Tot het volgende verhaal.