nog 6 dagen, inpak dag
Het is bijna zover, nog 6 dagen en dan begint onze reis. De planning nu is dat we om 5.30u richting brussel gaan,dus dat wordt vroeg op.
Maar voor het zover is nog een paar dagen werken, inpakken en spullen verzamelen.
Vandaag begin ik (Marieke)in ieder geval metinpakken, er ligt al een stapel kleren gewassen en gestreken klaar, later deze dag ga ik bij mijn schoonouders de reis papieren in scannen dan hebben we die in geval van nood ook digitaal bij.
Van de week even alle opladers bij elkaar zoeken, en een boek of twee uitzoeken om mee te nemen, en zorgen dat het fototoestel en de camera en dergelijken allemaal goed opgeladen zijn. Zodat de reis meteen vastgelegd kan worden op foto en video.
Mijn volgende verslag is waarschijnlijk vanaf the USA.
Oeh spannend, laatste voorbereidingen, altijd denken dat je iets vergeet, en dan op naar de USA!! Gaaf wat jullie gaan doen!! Veel plezier alvast en ik zal de site bijhouden!
Groetjes Anne
Veel plezier met de voorpret.
Ik wens jullie alvast een superfijne vakantie.
Jullie hebben hem verdiend!
Groetjes, Margaret
Hi Marieke en Steven!Nog een paar dagen voorpret en daar gaan jullie dan.Geweldig zo'n grote verre reis.Jongens,geniet geniet.Leuk om met jullie mee te reizen via jullie weblog.Ben nu al super benieuwd naar de verhalen en foto's.Ik zal jullie goed in de gaten houden!! x Jacqueline
hallo Marieke en Steven,
wat leuk, via deze weblog kan ik jullie verhalen volgen,geniet ervan en veel plezier.
groeten,
zahra
weet niet of je het nog leest voordat je in Amerika aankomt, maar een hele fijne vakantie en geniet van al het groots wat op jullie afkomt. En ik kan het weten.
groetjes Cynthia
Hoihoi,
Wat leuk zo'n weblog.....Zo reizen we een beetje mee.
Heel veel plezier en geniet ervan!!!!!