monterey
Vandaag lekker ontbeten daarna op naar de wal mart, in de wal mart Steven 3x kwijt geweest de ene winkel is nog groter dan de andere deze was echt super van vis hengels tot magic kaarten Steven heeft al een set gekocht die redelijk appart zijn hij kan er nu al 20 dollar op verdienen.
Na de inkopen op weg naar Monterey het was geen lange rit en we waren vroeg in de middag in het hotel. De kamer was al klaar dus even de spullen gedropt en toen op naar het Aquarium daar hebben we 3 uur doorgebracht met het bekijken van verschillende vis soorten en otters en flamingo's en pinguins. Het was een mooi aquarium, en ik heb veel foto's gemaakt Steven heeft wat gefilmd. Nu gaan we zometeen in het hotel eten en dan optijd naar bed, morgen willen we naar Hearst castle een huis van een krant magnaat in de jaren 30 dat nu als museum open is, daarna hebben we een outlet gevonden waar we even willen gaan shoppen. En dan naar Santa Barbara.
Ik ben zo benieuwd naar de foto´s van het aquarium, wat zal het mooi zijn geweest! Groetjes en nog veel plezier op jullie vakantie.