Steven en Marieke in the USA

las Vegas dag 2

Van morgen stond de strip op het programma met in het bijzonder de m&m store. Iets later dan gepland liepen we het hotel uit met water en fototoestel in de hand de hitte in. en jezus wat is het warm met in het begin nog een prettig semi koel windje, na een uur lopen en hotels bekijken aan gekomen bij de m&m store 4 verdiepingen met alleen maar m&m prullaria maar het is gelukt hij is binnen. Het is allemaal belachelijk duur maar we hebben iets gevonden wat we konden gebruiken en waar we allebei om moesten lachen toen we het zagen. Een douche gordijn. lekker vrolijk als je daar 's morgens achter staat worden we vrolijk wakker en schoon.

Na de terug wandeling via een aantal casino's lekker even op de kamer gerelaxt het is buiten veel te warm. En ons eerste gokje gewaagd. huidige stans -41 dollar, maar ja dat was te verwachten. Lekker gegeten en even naar de kamer om de videocamera op te halen en op naar de Belagio voor de fontein show komen we boven blijken we van uit onze kamer heel mooi uitzicht te hebben op de vulkaan uitbarsting van de mirage te hebben dus eerst die bekeken. Weer de warmte in want het is nog steeds lekker warm. Wij onder weg naar de Bellagio bij de cesars palace foto's gemaakt van de avond setting. Na een kleine omweg door het Bellagio (die casino's zijn echte labyrinten) een mooi plekje gevonden voor de fontein show, een beetje schuin op de vijver en zo dat we voor de volgende show naar de voorkantt konden lopen en het ook van daar te kunnen bekijken. het waait heel hard en een paar minuten voor het begin van de show mededeling dat hij niet door gaat. balen wacht op de volgende maar het ging alleen maar harder waaien dus ook die word afgelast. een beetje teleur gesteld terug naar het hotel komen we langs the mirage waar over 10min de vulkaan show begint dan die maar van dicht bij.

We hebben vandaag wel 4 bruidjes gezien leuke jurken en 1 stond bij het bellagio te wachten om op de foto te gaan met de fontein op de achter grond maar dat ging niet door. wel grappig om zo bruidjes met gezeldschap door het hotel te zien lopen onderweg naar de kappel.

Morgen hooverdam, en dan de grand canyon, ik ben heel benieuwd. en ik hoop op internet.

2 reacties

Sofie schrijft:

Super leuk om met jullie mee te reizen. Ik kom wel op een after-party naar de video kijken ;)
Ook echt gave foto's!
Have fun there!
X

Jan schrijft:

Niet teveel snoepen van de paenutbutter M&M's Mariek

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste reisverhalen

Alle reisverhalen

Disney dag 1 & 2

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: